Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
House Line
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii design de interior
Brand
Salon nunti si evenimente
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
A angaja un designer pentru a amenaja locuinta, sau pentru a restaura, sau poate doar pentru a redecora, nu este o mare filosofie, e destul de usor de contractat un designer, si chiar te ajuta sa faci economie de timp si bani.

Un designer te poate ajuta:

*Sa iti ofere sfaturi generale, si sa te ajute sa iti prioritzezi necesitatile
Un designer poate sa iti ofere sfaturi despre ce paleta cromatica sa alegi, ce stil ti se potriveste, unde poti gasi cel mai potrivit mobilier si cum te poti incadra cel mai bine in bugetul si asteptarile tale. Uneori vrei sa decorezi doar o zona din locuinta poate un etaj, poate doar o camera, un designer te poate ajuta sa integrezi ideile noi, in stilul tau obisnuit.

*Sa iti faca recomandari despre mobilier
Uneori modele care iti plac sunt prea scumpe, sau nu stii unde sa le gasesti, un designer poate sa rezolve aceste probleme, alegand impreuna cu tine mobilierul potrivit, restaurand, sau reconditionand un mobilier vechi, creand schite pentru mobilier la comanda, sau pur si simplu ajutandu-te sa muti mobila prin casa si sa o pui in valoare in asa fel incat sa para ca ai o casa noua.

*Sa te ajute sa iti personalizezi casa
Uneori unele produse sunt exclusiviste, se pot importa direct din alte tari, sau furnizorii lucreaza doar pe baza de comenzi, sau recomandari speciale, un designer poate sa iti recomande si sa comande pentru tine acele piese de rezistenta ale casei, pe care nimeni nu le mai are. Mai mult el te poate ajuta sa iti amenajezi casa ca pe o opera de arta unica, personalizata cu picturi murale, si obiecte decorative unicate, si poate sa iti recomande piese originale create special pentru tine.

* Sa dai unitate unui interior
Exista multe obiecte care iti plac, unele fara de care simti ca nu ai putea trai, uneori e vorba de o draperie, poate de un tablou mostenit de la parinti, poate de o piesa de mobilier ce face parte din familie de generatii, un designer te poate ajuta ca pastrand obiectele tale preferate, cele care fac parte din istoria ta personala, sa ai totusi o casa unitara, cu un stil bine inchegat si te poate ajuta sa iti reinnoiesti locuinta punandu-ti in valoare personalitatea.

*Sa te incadrezi in buget
Lucrurile care ne plac sunt multe si uneori destul de costisitoare, un designer bun stie sa iti recomande cei mai potriviti furnizori, pentru ca tu sa ai casa pe care o visezi, fara sa iti depasesti limita de confort, conexiunile pe care le are te vor ajuta sa gasesti cele mai bune preturi si uneori discounturi. Alaturi de un designer nu vei cheltui bani si timp inutil, el te va ajuta sa economisesti, sa ajungi la varianta optima. O casa nu trebuie sa fie o povara ci o bucurie, un inceput.

*Sa te informeze si sa iti educe gusturile
Uneori nu ai o idee clara despre ce ti-ai dori sa exprime casa ta, un designer te poate ajuta sa intelegi stilurile, sa afli lucruri noi, tendinte, si mai ales te va asculta, pentru a realiza mixul acela perfect intre ceea ce iti doresti tu, si ceea ce inca nu stii, dar iti va placea la nebunie!

*Sa realizeze planse tehnice pentru executanti
Uneori echipa ce lucreaza la constructia casei are intrebari legate de anumite lucruri despre care nu poti cunoaste multe, prinderi pentru acoperis, sisteme pentru mansarde, stereotomii pentru bai, planse de decoratie pentru fatade si multe alte mii de intrebari, la care un designer va veni pregatit cu un raspuns profesionist, cu solutia optima.

Acestea si multe alte lucruri folositoare poate face un designer pentru tine si le va face cu placere, pentru ca designul e mai mult decat o profesie, e o pasiune.
Din Gura in Gura