Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
House Line
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pictura decorativa, mobilier pictat, tablouri
Brand
Pictura
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pictura decorativa

Designul interior este un domeniu foarte creativ si dinamic in care furnizori noi, modele noi de mobilier, tapet, decoratiuni apar in fiecare minut.
Noi consideram ca este din ce in ce mai complicat sa amenajaezi un saptiu fara a apela la profesionisti.

In sprijinul celor care vor un interior care sa depaseasca tendintele de moment si a unor obiecte mai pretioase in sine decat ca brand, noi venim cu o oferta ampla de personalizari ale interioarelor prin tablouri, pictura murala decorativa, pereti de stilca pictati, balustrade personalizate, decoartiuni si mobilier pictat.

Avantajul acestei personalizari este faptul ca veti avea in casa dumneavoastra o opera de arta unica, ce nu se poate compara cu un tapet, cu printuri, sau cu obiecte de serie pe care oricine le poate cumpara din comert.

Un alt avantaj este ca pretul unei lucrari de arta creste in timp, ca pictata cu materiale de calitate ea poate dura si sute de ani..a se vedea Monalisa, si ca un obiect artistic, pictat cu rabdare si pasiune are mai multa cadura si personalitate decat unul de serie.

Lucrarile de pictura decorativa personalizeaza amenajarea locuintelor,decorarea spatiilor hoteliere si unicizeaza ambianta restaurantelor, cafenelelor,spatiilor comerciale si de business.

Serviciile nostre in domeniul picturii sunt:

-pictura murala decorativa, cu foita de aur sau de argint,cu insertii metalice sau din gips in relief
-tablouri decorative pe diferite tipuri de suport, panza carton, lemn, matase, hartie, pergament, realizate cu diferite tehnici picturale, in ulei, acrilic, acuarela, diverse tehnici mixte
-restaurare si pictura de mobilier, usi, paravane si alte tipuri de suporturi
-pictura pe sticla tip vitraliu
-fresca, trompe l’oeil, pictura flamanda si alte tehnici traditionale de pictura

Va multumim,
Echipa House Line.
Din Gura in Gura