Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
House Line
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Design cafenele, restaurante, cluburi, baruri
20 €
Brand
House Line
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Design cafenele, restaurante, cluburi, baruri

Profesionisti in amenajari interioare, amenajari exterioare, in decoratiuni interioare si design interior. Proiectam interioare rafinate si sofisticate adaptate ultimelor tendinte in designul interior.

Echipa noastra de designeri si artisti personalizeaza un interior transformandu-l in casa de care te vei indragosti.

La noi, experienta, imaginatia si profesionalismul fac diferenta !

Design interior
Fiecare idee originala a designerilor nostri este mai intai pusa pe hartie rezultatul fiind o serie de simulari 3D ale spatiului in care urmeaza sa locuiti, cu mai multe variante de ambient pentru ca dvs, clientul nostru sa puteti alege varianta potrivita stilului dvs de viata.

Creativitate, profesionalism si originalitate sunt cuvintele cheie, interioarele create de noi sunt unice, perfect adaptate personalitatii locuitorilor.

Consultanta design

Amenajarea unui interior se termina cand ultimul element decorativ este la locul lui si pentru a se ajunge aici de la proiectul pe hartie pana la mutarea dvs in noua casa, veti trece impreuna cu designerii nostrii prin magazine de mobilier, decoratiuni sau materiale folosite la finisaje.

Noi, cu experienta noastra in design, va putem ajuta sa alegeti furnizori potriviti pentru toate aceste materiale fie ca aveti un buget mare pentru amenajarea casei dvs fie ca doriti sa nu investiti foarte mult intr-un spatiu de locuit.

Proiectare 2D si 3D

In spatele unui interior care va atrage atentia se afla orele de munca asidua ale unei echipe de specialisti in instalatii termice, sanitare, in zugravit, placat suprafete cu diverse materiale cum ar fi gresie, faianta sau marmura, iar toti acestia au nevoie de indrumarea noastra pentru a reusi sa creeze acel interior de care va veti indragosti.

De aceea designerul trebuie sa puna la dispozitita specialistilor in executie toate datele necesare pentru punerea in practica a proiectului.

Va multumim,
Echipa House Line.
Din Gura in Gura